Afdekzeilen boot

Winterkleden en bootzeilen

Laat u uw boot of sloep na het seizoen buiten liggen? Dan kunt u eigenlijk niet zonder een winterkleed. Een winterkleed of bootzeil beschermt de boot tegen winterse weersomstandigheden als regen, ijs, sneeuw en wind. Uw boot blijft schoon en droog en kan na de winter meteen weer in gebruik genomen worden.

Om er voor te zorgen dat het dekzeil precies passend voor uw boot of sloep is, maken we voor de productie van een afdekzeil altijd eerst een mal aan boord van de boot waarbij we meteen naar de afwatering kijken. Voor een goede afwatering kan het zijn dat het winterkleed ondersteuning nodig heeft. Zo voorkomen we dat er water of sneeuw op het afdekzeil blijven staan. Het winterkleed wordt aan de onderzijde rondom voorzien van zeilogen zodat er lijnen onder het schip door bevestigd kunnen worden. Een winter afdekzeil wordt in de regel gemaakt van polyester acryldoek, maar kan ook van pvc gemaakt worden. Afhankelijk van de maat van het afdekzeil kunnen we deze uit twee delen maken zodat het aanbrengen een stuk eenvoudiger is.

Boothoes of dekkleed

In het weekend lekker zeilen of varen, maar geen zin om eerst de kuip schoon te maken? Bestel dan bij ons een dekkleed. We maken deze voor u op maat zodat u het dekkleed snel en eenvoudig kunt bevestigen aan bestaande punten met spanbanden of elastieken. We zorgen ervoor dat het dekkleed schuin afloopt en uw kuip tegen vuil en weersomstandigheden beschermd wordt.

Standaard afdekzeil voor boot

PAcovers maakt afdekhoezen in alle soorten en maten. U kunt bij ons dus ook terecht voor een eenvoudige afdekhoes of bootzeil voor als uw boot of sloep in de winterstalling staat, of als u uw boot af wilt dekken tijdens transport. We kunnen deze afdekhoes geheel naar wens maken, u hoeft enkel de maten, specificaties en materiaalkeuze door te geven. We sturen de afdekhoes dan naar u op, afhalen in Beek en Donk kan uiteraard ook.

PAcovers

  • Wilhelminaweg 3
  • 5741 HL Beek en Donk
  • Tel. +31 (0) 492 466 277

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeilmakerij

Openingstijden

Maandag:
07:30 - 16:30
Dinsdag:
07:30 - 16:30
Woensdag:
07:30 - 16:30
Donderdag:
07:30 - 16:30
Vrijdag:
07:30 - 12:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Copyright © pacovers.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites