Watersport & Recreatie

Watersport & Recreatie

PAcovers is een vertrouwd adres voor uw boot, of het nu gaat om reparatie van een bootzeil, buiskap, sprayhood, sloepkap, biminitop, achtertent of kuiptent. Onze ervaren zeilmakers zijn toegewijd in het repareren en aanpassen van kappen zodat u onbezorgd kunt genieten in het vaarseizoen. Voor een goede bescherming van uw boot in de winter of tijdens slechte weersomstandigheden, maken we allerlei winterkleden, bootzeilen, boothoezen en dekkleden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een standaard afdekzeil voor uw boot.

Stootkussens

Wilt u uw boot goed beschermen tijdens het aanmeren? Voorzie dan uw vaste ligplaats van stootkussens. Stootkussens zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zo kunt u uw boot op alle nodige plekken beschermen tegen krassen en deuken. De stootkussens worden gemaakt van weerbestendig en duurzaam pvc en gevuld met een stevige schuimsoort. Aan de achterzijde is het kussen verstevigd zodat het te allen tijde zijn vorm behoudt. De stootkussens kunnen met beugels aan de kade of steiger bevestigd en stevig vastgeschroefd worden zodat deze altijd op juiste plek liggen als u aan komt varen.

Bootkussens

Comfort aan boord van de boot is natuurlijk van groot belang om een plezierige dag op het water te hebben. PAcovers maakt bootkussens op maat. Wij kunnen de bestaande kussens voorzien van een nieuwe hoes of geheel nieuwe kussens voor u maken. U heeft dan de keuze uit verschillende soorten vulling en waterafstotende stoffen die bovendien kleurecht zijn.

Loungekussens

Zelf een loungebank (laten) maken? Dan maken loungekussens het plaatje compleet. Alle kussens maken we op maat, dus ook als de bank of stoel een afwijkende maat heeft, kunnen we de kussens mooi passend maken. En met een bekleding die waterafstotend en kleurecht is, kunt u altijd op een mooie loungebank genieten van het buitenleven.

Schaduwdoeken op maat

In het voorjaar de eerste zonnestralen verwelkomen is heerlijk, maar in de zomer is het soms ook echt lekker om de schaduw op te kunnen zoeken. PAcovers maakt decoratieve schaduwdoeken op maat, deze zijn geschikt voor tuin, terras, balkon etc. en omdat we alles in onze eigen zeilmakerij maken, kunnen we het schaduwdoek doek precies zo maken dat het perfect in uw tuin of op uw balkon past. U kunt dus bij ons een schaduwdoek in ieder vorm laten maken, driehoekig, vierkant of elke andere vorm. We bieden een ruime keus aan kleuren en materialen, afhankelijk van of u een waterdicht schaduwdoek wilt of dat niet nodig is.

Afdekzeil zwembad op maat

Heeft u een zwembad in de tuin? Dan kunt u eigenlijk niet zonder een goed afdekzeil op maat. Met een zwembadzeil op maat hoeft u minder schoon te maken, vuil en bladeren kunnen er niet in vallen en algen krijgen minder kans om te groeien. Verder isoleert een zwembadafdekzeil het zwembad waardoor het water beter op temperatuur blijft en bovendien zorgt het voor een veilige speelomgeving voor kinderen. Een zwembadafdekzeil wordt gemaakt van hoogwaardig, gecoat pvc en rondom voorzien van ringen en bevestigingsmaterialen. In het midden van het zeil zit een waterdoorlaat met gaas zodat er geen regenwater op het zeil blijft staan.

PAcovers

  • Wilhelminaweg 3
  • 5741 HL Beek en Donk
  • Tel. +31 (0) 492 466 277

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeilmakerij

Openingstijden

Maandag:
07:30 - 16:30
Dinsdag:
07:30 - 16:30
Woensdag:
07:30 - 16:30
Donderdag:
07:30 - 16:30
Vrijdag:
07:30 - 12:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Copyright © pacovers.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites