Verandazeilen

Een veranda of een overkapping

Een veranda of een overkapping is een mooie toevoeging aan uw tuin. Genieten van het buitenleven zodra de eerste zonnestralen er in het voorjaar weer zijn. Maar wilt u nog meer plezier hebben van uw veranda of overkapping? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van verandazeilen. Een verandazeil of terraszeil kan uw veranda geheel of gedeeltelijk afschermen zodat er een beschutte plek ontstaat, waardoor u net wat eerder buiten kunt zitten. Of bescherm uw tuinmeubelen door de verandazeilen ’s avonds omlaag te doen. En wat denkt u van de extra tuinkamer die ontstaat wanneer u de gehele veranda voorziet van zeilen?

Verandazeilen naar wens

Zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom wordt bij ons ieder verandazeil op maat gemaakt. Onze monteur komt bij u de exacte maten inmeten. Bijzondere hoekjes of extra wensen worden dan meteen in kaart gebracht. In onze eigen zeilmakerij in Beek en Donk wordt vervolgens het verandazeil precies op maat en volgens uw wensen gemaakt. De indeling van de vensters bepalen we in overleg. En wilt u bijvoorbeeld een extra doorgang? Geen probleem, dan plaatsen we op de door u gewenste plek ritsen, zo ontstaat er een gedeelte dat apart oprolbaar is.

Materialen voor verandazeilen

Een veranda of overkapping is een waardevolle toevoeging aan uw woning, dus het spreekt voor zich dat de verandazeilen daar naadloos bij aan moeten sluiten. Daarom bieden we een ruime keuze aan materialen. U kunt kiezen voor verschillende soorten doek: pvc-doek of screen-doek. Screendoek heeft een geweven structuur voor een natuurlijke uitstraling, pvc-doek is geheel wind- en waterdicht. We adviseren u graag in het nemen van de juiste keuze. Beide soorten doek zijn in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar. Naast pvc-doek of screendoek en vensterfolie bestaat een verandazeil ook uit bevestigingsmaterialen. Profielen voor de bevestiging zijn in diverse RAL kleuren verkrijgbaar, evenals ritsen en afwerkingsmaterialen.

Voorbeelden van verandazeilen

Verandazeilen zijn er in verschillende uitvoeringen. We maken verandazeilen die handmatig op te rollen zijn. De zijkanten van het zeil kunnen voorzien worden van twee verschillende bevestigingsmanieren: ritsen of tourniquetsluitingen voor het openen. Aan de bovenzijde worden riempjes gemonteerd zodat het opgerolde scherm te bevestigen is. De bovenzijde van het zeil bevestigen we met behulp van een profiel aan uw veranda of overkapping. Het zeil is dus eventueel ook eenvoudig op te bergen wanneer u er tijdelijk geen gebruik van wil maken. Extra aanvullingen zijn ook mogelijk, zoals een verzwaringsbalk onderin, waardoor brede verandazeilen mooi strak blijven hangen. Of bijvoorbeeld een extra flap aan de onderkant waardoor vuile en vocht gegarandeerd buiten blijven.

Een verandazeil monteren?

Wanneer u kiest voor de verandazeilen met ritsen, komen we deze bij u op locatie monteren. Bent u zelf handig? Dan kunt u er ook voor kiezen om de verandazeilen met tourniquetsluitingen zelf te monteren. U kunt dat de maten zelf inmeten en aan ons doorgeven. Wij maken het verandazeil helemaal op maat zo dat u het moeiteloos kunt monteren. Uiteraard kunnen we bij de uitvoering met tourniquetsluitingen ook bij u komen inmeten en monteren, alles is mogelijk!

PAcovers

  • Wilhelminaweg 3
  • 5741 HL Beek en Donk
  • Tel. +31 (0) 492 466 277

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeilmakerij

Openingstijden

Maandag:
07:30 - 16:30
Dinsdag:
07:30 - 16:30
Woensdag:
07:30 - 16:30
Donderdag:
07:30 - 16:30
Vrijdag:
07:30 - 12:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Copyright © pacovers.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites