Reparaties en reiniging

Reparaties

Naast nieuwe verandazeilen, afdekzeilen, bootkappen en schaduwdoeken, kunt u bij PAcovers ook terecht voor reparaties aan zeilen. Onze zeilmakers repareren snel en vakkundig uw zeil. Kleine reparaties zijn klaar terwijl u wacht, het tijdstip spreken we graag van tevoren met u af. Grote reparaties en onderhoud plannen we in overleg met u in. Een greep uit de mogelijke reparaties:

  • vervangen van ritsen
  • opnieuw doorstikken van naden
  • vensters voorzien van nieuwe folie
  • repareren van scheuren en gaten
  • nieuwe randen en ogen aan afdekzeilen

Aanpassingen aan zeilen

In de meest gevallen is het ook mogelijk om aanpassingen te doen aan bestaande zeilen, bijvoorbeeld een luifel die verlengd moet worden of een venster dat voorzien moet worden van een luik. Onze zeilmakers bespreken graag met u de wensen en mogelijkheden.

Reiniging

Het reinigen en impregneren van bootzeilen en zonwering en hoezen is een vak apart en dat laten we dan ook graag over aan de professionals. We zijn daarom vaste partner en inleverpunt van ZONklaar. Roest, olie, alg, schimmel of ander hardnekkig vuil wordt in de ambachtelijke wasserij met veel zorg uit uw zeil gewassen. Dit gebeurt met de hand en op een temperatuur van maximaal 30 graden zodat het proces geheel krimpvrij is. Na de reiniging wordt uw zeil gedroogd en vervolgens ge├»mpregneerd. Dit gebeurt via verneveling aan de binnen- en buitenzijde met een impregneermiddel dat uitvoerig getest is. Met dit professioneel onderhoud van uw bootkap of zeil, geniet u langer van uw aanschaf.

Reinigingsmiddelen

Bootkappen, zonwering en zeilen hebben gedurende het seizoen veel te lijden van de weersinvloeden. Het zeil regelmatig afspoelen met schoon water voorkomt al veel vlekken en strepen. Wilt u nog beter voorkomen dat vuil het zeil aantast, dan kunt u ook gebruik maken van speciale schoonmaakmiddelen. PAcovers heeft een hele lijn aan reinigingsmiddelen van ZONklaar in het assortiment.

PAcovers

  • Wilhelminaweg 3
  • 5741 HL Beek en Donk
  • Tel. +31 (0) 492 466 277

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeilmakerij

Openingstijden

Maandag:
07:30 - 16:30
Dinsdag:
07:30 - 16:30
Woensdag:
07:30 - 16:30
Donderdag:
07:30 - 16:30
Vrijdag:
07:30 - 12:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Copyright © pacovers.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites