Over ons

Bezoek onze showroom

Heeft u interesse in één van onze producten? We komen graag bij u op locatie voor het inmeten van verandazeilen, maar u kunt uiteraard ook eerst een bezoekje brengen aan onze showroom aan de Wilhelminaweg 3 te Beek en Donk. In de showroom hebben we voorbeelden hangen van de verschillende verandazeilen en een hele reeks aan voorbeelden van materialen voor alle zeilproducten van bootkap tot afdekhoes. Onze medewerkers gaan graag met u aan tafel om de wensen van uw zeilproduct te bespreken. We zijn van maandag t/m donderdag geopend van 07.30-16.30 uur en op vrijdag van 07.30-12.00 uur. Wanneer u ons van tevoren laat weten dat u komt, zorgen we dat we tijd voor u vrij hebben. In onze showroom verkopen we ook losse (klein) materialen, doek en schoonmaakmiddelen.

Eigen zeilmakerij

Alle producten die we verkopen zijn maatwerk en komen uit onze eigen zeilmakerij, echt Nederlands fabricaat. Omdat we alle stappen van het productieproces in eigen hand hebben, staan we voor onze kwaliteit. We hebben een professioneel team dat geen uitdaging uit de weg gaat.

Meten en montage

Onze zeilmakers hebben jarenlange ervaring en draaien hun hand niet om voor een uitdaging. Heeft u zelf een goede tekening van het zeilproduct met de exacte maten? Stuur deze dan aan ons door of breng een bezoek aan onze showroom, wij maken dan graag een verandazeil, afdekhoes of ander zeilproduct voor u. We kunnen het zeil dan aan u opsturen of u kunt het bij on op komen halen. In alle andere gevallen komen we graag bij u op locatie de exacte maten meten. Onze monteurs kunnen dan ook meteen zien of er bijzonderheden zijn en rekening houden met al uw wensen. Zij brengen dan ook de voorbeelden van de materialen mee en kunnen u adviseren over de beste oplossing. Offertes van PAcovers zijn altijd vrijblijvend.

Duurzaam ondernemen

Bij PAcovers werken we hard en met veel enthousiasme aan mooie producten voor tevreden klanten. Maar dat zijn niet onze enige pijlers, we hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Een gedeelte van ons personeelsbestand bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen kunnen om verschillende redenen uit het arbeidsproces geweest zijn. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door deze mensen een geschikte arbeidsplek te bieden zodat ze hun eigen kwaliteiten weer kunnen ontdekken en meedraaien in ons bedrijf. Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft aandacht voor de sociale kant van ondernemen en aandacht voor het milieu. We produceren in onze zeilmakerij zo milieuvriendelijk mogelijk, daarnaast hebben we een mooie bestemming voor de restmaterialen. Ons zusterbedrijf PAbags kan hele leuke dingen maken van de restmaterialen van de zeilmakerij: handtassen, rugzakken, shoppers, portemonnees, sporttassen, tablethoesjes, etc… Zo leveren we met upcycling en recyclen ook onze bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

PAcovers

  • Wilhelminaweg 3
  • 5741 HL Beek en Donk
  • Tel. +31 (0) 492 466 277

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeilmakerij

Openingstijden

Maandag:
07:30 - 16:30
Dinsdag:
07:30 - 16:30
Woensdag:
07:30 - 16:30
Donderdag:
07:30 - 16:30
Vrijdag:
07:30 - 12:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Copyright © pacovers.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites