Industrie & Transport

Industrie & Transport

PAcovers is een betrouwbaar adres voor afdekzeilen voor transport, of het nu gaat om een aanhangerzeil of een vrachtwagenzeil. Onze ervaren zeilmakers zorgen voor de productie van aanhangerzeilen en vrachtwagenzeilen op maat, zodat uw lading goed beschermd is. ook voor de industrie is PAcovers een vertrouwde leverancier, we maken machinehoezen en machinezeilen voor de meest uiteenlopende toepassingen en bedrijfstakken.

Stortkokers en sorteerzeilen

Voor het storten van allerlei vloeibare stoffen maken we stortkokers en sorteerzeilen van PVC. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijke en duurzaam. Een PVC stortkoker of sorteerzeil is makkelijk op te rollen en te vervoeren. Bovendien zijn de naden gelast en afgewerkt waardoor de stortkoker of het sorteerzeil geen vloeistoffen door laat. Stortkokers zijn in elke gewenste diameter en lengte te maken. De bovenrand kan met ringen of banden afgewerkt worden zodat de strotkoker stevig te bevestigen is.

Spanbanden

Spanbanden, ook wel sjorbanden genoemd, zijn onmisbaar voor het goed vastzetten van een lading. De spanband moet dan wel geschikt zijn voor de toepassing. De breedte van het bandweefsel en het type ratel bepalen samen de trekkracht. Voor minder zware toepassingen kan er ook met een klemgesp gewerkt worden. 1-delige, 2-delige spanbanden, met ratel of klemgesp, verschillende breedtes en haken: alles spanbanden worden in onze eigen zeilmakerij gemaakt dus kunnen helemaal op maat gemaakt worden.

Agrarische wanden

Agrarische zeilen zijn een flexibele oplossing voor bijvoorbeeld een kippenstal. Een agrarische wand wordt met runners opgehangen aan een rail, zodat het zeil makkelijk te schuiven is. Vaak wordt het onderste gedeelte uitgevoerd in PVC en daarboven een zo groot mogelijk oppervlak gaas voor voldoende ventilatie. De indeling van het zeil wordt in overleg afgestemd.

Bouwkleden

Polyethyleen dekkleden (PE) worden veelal in de bouw gebuikt voor het beschermen of afdekken van bouwonderdelen of objecten die in aanbouw zijn. Deze kleden zijn lichtgewicht maar bedien toch voldoende bescherming, daarnaast zijn ze ook waterdicht. De bouwkleden worden rondom van ogen voorzien zodat deze goed te bevestigen zijn. Bouwkleden of PE dekkleden worden door PAcovers in elke gewenste afmeting gemaakt.

PAcovers

  • Wilhelminaweg 3
  • 5741 HL Beek en Donk
  • Tel. +31 (0) 492 466 277

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeilmakerij

Openingstijden

Maandag:
07:30 - 16:30
Dinsdag:
07:30 - 16:30
Woensdag:
07:30 - 16:30
Donderdag:
07:30 - 16:30
Vrijdag:
07:30 - 12:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Copyright © pacovers.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites